Over ons | 123Scootmobiel.nl

Over ons


123Scootmobiel.nl uw Scootmobielenspecialist!

Al meer dan 14 jaar dé specialist van scootmobielen in Nederland!


Wij hebben als doel u te voorzien van een geschikte scootmobiel voor een zo laag mogelijke prijs.
Hierbij zijn kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak en service zaken waar wij geen concessies aan doen.
De scherpe prijs kunnen wij realiseren door onze bedrijfskosten minimaal te houden.
Geen dure winkelpanden en complexe organisatie: alleen het absoluut noodzakelijke om aan bovenstaande eisen te kunnen voldoen.
Naast bijvoorbeeld onze standaard scootmobielen hebben wij ook een uitgebreid assortiment scootmobiel accu's en opvouwbare scootmobielen. Ons assortiment hebben wij samengesteld vanuit de gedachte dat iedere scootmobiel gebruiker uniek is! Waarom niet voor iedereen een geschikte en unieke scootmobiel?

Sinds het bestaan heeft 123Scootmobiel.nl zich ontwikkeld tot scootmobiel specialist van Nederland.
Naast het meest uitgebreide assortiment scootmobielen van uitstekende kwaliteit bieden wij ook het grootste assortiment onderdelen en accessoires voor scootmobielen in onze winkel. Uiteraard zijn al deze artikelen in onze webwinkel direct en eenvoudig te bestellen.

Naast het grootste online hulpmiddelen assortiment heeft 123Scootmobiel.nl tevens een uitgebreide. De meeste online verkrijgbare artikelen zijn hier direct te bezichtigen en uit te proberen. Het kan zijn dat een specifiek model scootmobiel tijdelijk niet beschikbaar is in de showroom. Informeer daarom vooraf even indien u speciaal voor een model naar onze showroom wilt komen. Verder staan wij uiteraard voor u klaar om u van alle benodigde informatie te voorzien. Door advies van onze specialisten en het ruime assortiment komt u altijd tot de beste keuze!

Klanttevredenheid! Daar doen wij het voor.